Suorituskykyiset antennit Turusta

Internetin ja digitaalisen television palvelut monipuolistuvat jatkuvasti ja sähköisten palvelujen käyttö niin kodeissa kuin yrityksissäkin lisääntyy. Uudet palvelut asettavat uusia vaatimuksia kiinteistöjen liityntä- ja sisäjohtoverkkojen teknisille ominaisuuksille. Moitteettomasti toimiva, tarkoituksenmukainen antenni onkin perusedellytys digitaalisten palvelujen välittämisessä. LST Groupiin kuuluva LST Sähköpalvelu Oy on antennijärjestelmien asiantuntija, jonka kautta hoituu niin antennien asennukset, huollot kuin määräaikaistarkastuksetkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Antennijärjestelmä

Yksinkertaisimmillaan antennijärjestelmä muodostuu antennista ja kaapelista sekä kaapelin päähän kytketystä vastaanottimesta. Lisääntyneen tietoliikenteen ja uusien palvelujen pyörittämiseksi antennijärjestelmän varustetasolta vaaditaan kuitenkin ajan- ja standardinmukaisuutta, jotka LST Sähköpalvelu Oy varmistaa käyttämällä vain parhaimpia osia ja huolehtimalla asennustyön laadukkuudesta. Tällöin järjestelmä palvelee mahdollisimman hyvin käyttäjiään niin suorituskyvyltään kuin välittämiensä palvelujen osalta. Antennijärjestelmien laatu muodostuu ominaisuuksista, joiden toteaminen edellyttää hyviä mittauslaitteita, tarkkoja mittauksia sekä hyvää ammattitaitoa.

LST Sähköpalvelu Oy noudattaa tarkasti turvallisuusmääräyksiä. Suunnittelemme ja toteutamme antennijärjestelmät aina yhteisantennistandardien mukaisesti. Mahdollinen mastorakenne kiinteistön katolla suojataan ukkosen aiheuttamilta sähköpurkauksilta ja -varauksilta maadoittamalla. Kiinteistön ukkossuojausta voidaan myös parantaa rakentamalla siihen erillinen ukkossuojausjärjestelmä.

Antennien asennukset ja huollot ammattitaidolla

Olisiko sinunkin aika pistää antennijärjestelmäsi kuntoon ja alkaa nauttia sujuvammista digitaalisista palveluista? LST Sähköpalvelu Oy palvelee sinua Turussa ja lähialueilla nopeasti ja luotettavasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Olemme SoMessa:

Facebook Facebook