Suoritamme sähkötyöt luotettavasti ja ammattitaidolla Turussa

Tarvitsetko valot teollisuushalliin tai pistorasiat ja valaisimet toimimaan kotona? Haluaisitko sähköt mökkisaunaan tai kunnon valaistuksen liiketiloihisi?

Vaativat sähkötyöt ovat luvanvaraista liiketoimintaa. Erityisesti sähköasennukset ovat tarkkuutta vaativa työvaihe, olipa kyseessä sitten uudisrakennuksen tai remonttikohteen asennustyöt. Sähkö- ja paloturvallisuusriski tulee sähköasennusta tehdessä ottaa aina vakavasti. Siksi kaikkiin sähkötöihin on syytä palkata ammattilainen hoitamaan sähköistys kuntoon siten, että käyttäjäturvallisuus on korkein mahdollinen. LST Groupiin kuuluva LST Sähköpalvelu Oy on TUKESin valtuuttama, rekisteröity sähköurakoitsija, joka hoitaa sähkötyöt niin koteihin kuin liike- ja toimitiloihinkin palvellen asiakkaita turvallisesti ja kustannustehokkaasti Turussa ja lähialueilla.

Suunnittelemme ja suoritamme laadukkaat sähköasennukset yrityksille

Kaipaavatko yrityksesi sähköjärjestelmät päivitystä? Laajennustöissä, uudisrakentamisessa ja saneerauksissa ammattitaitoinen sähköasennus on yksi työkokonaisuuden tärkeimmistä osa-alueista. Ilman toimivaa sähköjärjestelmää liiketoiminnan pyörittäminen vaikeutuu huomattavasti vaikuttaen koko päivän kulkuun. Sähkötöiden huolellinen suunnittelu auttaa energiatehokkuuden saavuttamisessa ja pitää energiakustannukset kurissa. LST Sähköpalvelu Oy on turkulainen sähköliike, joka suunnittelee ja suorittaa kaikenlaiset sähkötyöt tarkasti ja kustannustehokkaasti.

Kodin sähkötyöt – meiltä löydät palvelevan sähkömiehen!

Oletko remontoimassa tai rakennatko uutta? Tarvitsetko ammattitaitoista sähkömiestä kodin sähkötöiden toteutukseen? Tiesitkö, että pieniä kodin sähkötöitä voit tehdä myös itse? Tavallinen sähkönkäyttäjä voi esimerkiksi vaihtaa tulppasulakkeen, saattaa katkaisimen toimintakuntoon, vaihtaa valaisimen sytyttimen ja lampun sekä testata vikavirtasuojan testipainikkeesta. Myös esimerkiksi jännitteettömyyden toteamisen mittarilla voi jokainen sähkönkäyttäjä tehdä. 

Tavallisia sähkötöitä tehdessä tulee kuitenkin varmasti tietää mitä tekee. Jos asia vähänkään epäilyttää, kannattaa paikalle pyytää sähkömies. On tärkeää huomioida myös se, että vakuutukset eivät korvaa mahdollisia vahinkoja jos sähkötöitä ei ole tehty ammattimaisesti. Pistorasioiden ja kytkimien asennus tulee jättää aina Tukesin rekisteröimille sähköurakoitsijoille, sillä ainoastaan pätevyys takaa sen, että asennukset tulevat tehdyiksi sähkö- ja paloturvallisuusnäkökohdat huomioon ottaen.

Uudisrakentamisen yhteydessä nykyaikaisten järjestelmien hyödyntäminen kannattaa, näin lisäät asumisviihtyvyyttä ja laitteiden energiatehokkuutta. Meiltä saat tarvittavat sähköasennukset nykyaikaisen talotekniikan hyödyntämiseen. Erilaiset etävalvontaratkaisut ovat tätä päivää niin valaistuksessa, lämmityksessä kuin hälytysjärjestelmissä.

Kodin sähkösaneeraus on ehkä remonteista kaikista vähiten tunnettua alueitta. Milloin sitten kodin sähköremontti kannattaa toteuttaa? Yleisimpiä hälytysmerkkejä ovat mm. sulakkeiden jatkuva palaminen, tummentunut sähkökeskus, erilaiset sulaneet osat, pistorasian kipinöinti sekä tiskialtaan tai astianpesukoneen kipinöinti käsillä tunnusteltaessa. Vanhojen talojen sähköjärjestelmiä paikkaillaan usein jatkojohdoilla, joka kuormittaa järjestelmää. Järkevintä tällaisessa tapauksessa olisi päivittää sähköjärjestelmää vastaamaan paremmin arjen tarpeita. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kotisi sähköjärjestelmät mallilleen siten, että se tukee nykyaikaisia sähkölaitteita ja -järjestelmiä.

Tilaa sähköasennus luotettavalta ammattiyritykseltä

Kun tarvitset sähköasennusta ja haluat varmistaa turvallisen ja huolettoman sähkönkäytön, kannattaa kääntyä LST Sähköpalvelun puoleen. Ammattitaitoiset ja sähköalan pätevyysvaatimukset täyttävät asentajamme suorittavat sähköasennustyöt mm. alueella Turku, Raisio ja Naantali. Palvelemme joustavasti myös muualla Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Olemme SoMessa:

Facebook Facebook