Turvallinen sähköasennus kohteeseen kuin kohteeseen Turusta

Tarvitsetko valot teollisuushalliin tai pistorasiat ja lamput toimimaan kotona? Haluaisitko sähköt mökkisaunaan tai kunnon valaistuksen liiketiloihisi?

Sähkötyöt ovat luvanvaraista liiketoimintaa. Erityisesti sähköasennukset ovat tarkkuutta vaativa työvaihe, olipa kyseessä sitten uudisrakennuksen tai remonttikohteen asennustyöt. Sähkö- ja paloturvallisuusriski tulee sähköasennusta tehdessä ottaa aina vakavasti. Siksi kaikkiin sähkötöihin on syytä palkata ammattilainen hoitamaan sähköistys kuntoon siten, että käyttäjäturvallisuus on korkein mahdollinen. LST Groupiin kuuluva LST Sähköpalvelu Oy on TUKESin valtuuttama, rekisteröity sähköurakoitsija, joka hoitaa sähkötyöt niin koteihin kuin liike- ja toimitiloihinkin palvellen asiakkaita turvallisesti ja kustannustehokkaasti Turussa ja lähialueilla.

Suunnittelemme ja suoritamme laadukkaat sähköasennukset

Rakensitpa uutta tai remontoitpa vanhaa, sähköasennus on yksi työkokonaisuuden tärkeimmistä osa-alueista. Ilman sähköä päivittäiset toimet joko kotona tai liiketoimintaa pyörittäessä vaikeutuvat huomattavasti vaikuttaen koko päivän kulkuun. Turun Sähköpalvelu Oy suunnittelee ja suorittaa kaikenlaiset sähkötyöt tarkasti ja kustannustehokkaasti. Sähkötöiden huolellinen suunnittelu auttaa energiatehokkuuden saavuttamisessa, joka näkyy myöhemmin sähkölaskussasi.

Sähkötöitä ei koskaan kannata itse suorittaa oman turvallisuudenkaan kannalta. On tärkeää huomioida myös se, että vakuutukset eivät korvaa mahdollisia vahinkoja jos sähkötöitä ei ole tehty ammattimaisesti. Pistorasioiden ja kytkimien asennus tulee jättää aina Tukesin rekisteröimille sähköurakoitsijoille, sillä ainoastaan pätevyys takaa sen, että asennukset tulevat tehdyiksi sähkö- ja paloturvallisuusnäkökohdat huomioon ottaen.

Tilaa sähköasennus luotettavalta ammattiyritykseltä

Kun tarvitset sähköasennusta ja haluat varmistaa turvallisen ja huolettoman sähkönkäytön, kannattaa kääntyä LST Sähköpalvelun puoleen. Ammattitaitoiset ja sähköalan pätevyysvaatimukset täyttävät asentajamme palvelevat sinua Turussa ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Olemme SoMessa:

Facebook Facebook