Sähköalan kokenut moniottelija Turussa ja Helsingissä

LST Sähköpalvelu Oy toimii osana sähköalan moniosaaja LST Groupia. LST Group sisältää seitsemän eri yritystä samassa toimitilakiinteistössä, joista jokainen keskittyy omaan ydinosaamiseensa. Asiakkaiden palvelu perustuu kuitenkin kokonaisuuksien hallinnointiin, ja LST Groupiin kuuluminen mahdollistaa LST Sähköpalvelu Oy:nkin palvelutarjonnan laajentamisen ja saumattoman yhteistyön LST Groupin muiden yksiköiden kanssa. LST Groupin päätoimipiste sijaitsee Turussa, mutta palvelemme asiakkaita myös sivutoimipisteessämme Helsingissä.

Seitsemän yritystä palveluksessasi

Vaikka asioisitkin LST Sähköpalvelu Oy:n kanssa, taustalla on aina LST Groupiin kuuluvien seitsemän yrityksen tietotaito. LST Groupiin kuuluvat sähköalan erikoisyritykset vaihtavat jatkuvasti keskenään tietoja ja kokemuksia. Tämä lisää entisestään koko yhtiön kykyä palvella asiakkaitaan. LST Groupin seitsemän yritystä muodostaa laajan ja ainutlaatuisen kokonaisuuden: teemme sähköistystöiden suunnittelut, asennukset, korjaukset ja huollot niin vesialuksiin, teollisuuteen, kiinteistöihin kuin rautatiekalustoonkin. Jokainen LST Groupiin kuuluva yritys on oman erikoisalansa ammattilainen ja palvelee sinua vastuullisesti ja kustannustehokkaasti. Tutustu LST Groupin palvelutarjontaan:

LST Engineering

Suunnittelee ja toteuttaa sähkö- ja automaatioprojekteja. Sähkötöiden ja järjestelmien käyttöönoton valvonta on myös osa toimintaa.

LST Teollisuussähkö

Hoitaa teollisuuden sähköistykset, instrumentoinnit ja impulssi- ja pienputkityöt. Yritys valmistaa automaatiokeskuksia ja -koteloita.

LST Service

Korjaa, huoltaa ja tekee käämintätyöt sähkömoottoreihin, generaattoreihin ja muihin sähkökoneisiin.

Laivasähkötyö

Laivasähkötyö Oy sähköistää mm. vesialuksia ja julkisia kulkuneuvoja. 

LST Production Oy

Luotettava sähköistyksen toimittaja

LST Group palvelee asiakkaitaan runsaan 50 vuoden kokemuksella yli 140 ammattilaisen voimin. Olemme joustava sähköalan yhteistyökumppani, joka takaa asiakkailleen laadukkaat, kestävät ja kustannustehokkaat palveluratkaisut. Kokenut ja vastuullinen henkilökuntamme palvelee sinua sekä Turussa että Helsingissä, olipa tarpeesi mikä tahansa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Olemme SoMessa:

Facebook Facebook