Kattavat ja sujuvat verkkopalvelut Turusta

Kiinteistön nykyaikainen monipalveluverkko mahdollistaa kaikkien tietoliikenne- ja viestintäpalveluiden välittämisen nopeasti ja luotettavasti yhdellä verkkoratkaisulla. Käytitpä verkkopalveluja sitten yrityksesi päivittäisen liiketoiminnan pyörittämiseen tai kotona viihteen vuoksi surffailuun, sujuva ja luotettava verkon toiminta on yksi verkkopalvelujen perusedellytyksistä. LST Sähköpalvelu Oy hoitaa monipalveluverkon toteuttamisen kaikkiin koteihin ja kiinteistöihin sekä mittaa ja kartoittaa verkkojen suorituskykyä ja kuntoa Turussa ja lähialueilla.  

Monipalveluverkolla yhteydet eivät pätki

Monipalveluverkolla tarkoitetaan ajanmukaista ja palveluille avointa sisäjohtoverkkoa, jonka tarkoitus on mahdollistaa monipuoliset tietoliikenne- ja viestintäpalvelut sekä yksityis- että yrityskäyttöön helposti, luotettavasti ja laadukkaasti. Kun sekä kotien että yritysten tietoliikenteeltä vaaditaan yhä enemmän suorituskykyä ja toimivuutta, kiinteällä yleiskaapeloinnilla toteutettava monipalveluverkko tarjoaa huomattavasti paremman suorituskyvyn sekä luotettavammat ja turvallisemmat yhteydet kuin langattomat palveluratkaisut. Nopeiden tietoliikenneyhteyksien lisäksi monipalveluverkossa voidaan toteuttaa esimerkiksi:

  • puheluita ja digitaalisia tv-palveluita
  • turvallisuusvalvontaratkaisuja
  • etävalvontaratkaisuja
  • rakennusautomaatioratkaisuja

Toimitilakiinteistöihin jo pitkään asennetut yleiskaapelointiverkot ovat yleistymässä nopeasti myös asuinrakennuksissa. Luotettavilla verkkopalveluilla varmistat yrityksesi kilpailu- ja toimintakyvyn nopeasti digitalisoituvassa yritysmaailmassa. Koska etätöiden tekeminen yleistyy ja monet palvelut siirtyvät verkkoon, on toimiva monipalveluverkko tarkoituksenmukainen myös kotitalouksille.

Verkon mittaus ja kuntotutkimus

Sisäjohtoverkko ei ole valmis, ennen kuin verkon toimivuus on varmistettu huolellisilla mittauksilla. LST Sähköpalvelu Oy hoitaa mittaukset nopeasti ja varmasti. Lisäksi voimme selvittää puhelinsisäjohtoverkon kunnon ja verkolla saavutettavan siirtonopeuden kuntotutkimuksella, jonka avulla voidaan suunnitella mahdolliset verkkopalvelujen parannukset. Mittaus- ja kuntoluokitusarvot tallennamme aina arkistoomme ja toimitamme luovutushetken arvot mittauspöytäkirjamuodossa sekä paperisena että sähköisesti tilaajalle.

Verkkopalveluiden päteväksi tunnustettu välittäjä

Henkilö- ja yritysarviointi Seti Oy on myöntänyt LST Sähköpalvelu Oy:lle telepätevyystodistuksen. Todistus myönnetään teleurakoitsijalle, joka täyttää alan toimijoiden, kuten Ficom:n, Kiinteistöliiton, RAKLI:n, SANT:n ja STUL:n asettamat pätevyyskriteerit. Vaativissa asennuskohteissa kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen ja edellyttää urakoitsijalta telepätevyyttä. LST Sähköpalvelu Oy palvelee sinua kahden vuosikymmenen kokemuksella Turussa ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Olemme SoMessa:

Facebook Facebook