Valaisinsaneeraukset Turku

Uusi kiinteistösi valaistus, puolita sähkölasku

 

Vanha valaistus kannattaa uusia, sillä valaisinremontin myötä sähkölasku voi puolittua nykyisestä. Uudet led-valot kuluttavat vähemmän sähköä, valot palavat vain tarvittaessa ja korkealaatuisesti toteutettu valaistus on lähes huoltovapaa. Led-valaistus sopii kaikkiin tiloihin, ja se räätälöidään asiakkaamme toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Valaistus voi säätyä esimerkiksi päivänvalon tai käytön/toiminnan mukaisesti ja sitä voidaan ohjata tarvittaessa myös etänä. Kun toiveenasi on korkeatasoinen sähköasennus, olethan meihin yhteydessä. Toteutamme sähkötyöt mm. Turku–Raisio–Naantali–Kaarina-alueella.

Pyydä kohteeseesi kartoitus!

 

LST Sähköpalvelu valaistuksen asiantuntijana toteuttaa valaisinjärjestelmien sekä muutostarpeiden arviointeja ja asennuksia kaikissa tarvittavissa kohteissa, niin kodeissa, yrityksissä kuin muissa kiinteistöissä. Pyydä meidät arvioimaan nykyisen valaisinjärjestelmäsi kuntoa, muutostöiden kustannuksia sekä tietenkin laskemaan järjestelmän muutoksesta saatavan säästön. Kartoitus olisi hyvä tehdä lähes kaikissa valoremonttikohteissa, näin varmistetaan, että järjestelmä ja valaisimet soveltuvat kiinteistöön ja käyttötarkoitukseen.

 

Valaistusjärjestelmän ohjelmointi vaatii asiantuntemusta, mutta panostus maksaa nopeasti itsensä takaisin

 

Meiltä saat kartoituksen, suunnittelun ja asennuksen lisäksi myös valaisinjärjestelmän ohjelmoinnin. Helvar designer -pätevyyden myötä hoidamme valaistuksen asennustyön lisäksi älykkään ohjelmoinnin – saat siis koko palvelun kerralla yhdestä paikasta.

 

Mitä hyötyä valaisinjärjestelmän ohjelmoinnista sitten on? Kannattaako valaistusta ohjata myös esimerkiksi kotona? Suosittelemme lähes kaikkiin kohteisiin älykästä ohjausta. Sen etuina ovat mm. ohjauksien tekeminen etänä. Kun valaisimia ohjataan älykkäästi, eli valaistaan vain käytössä olevia tiloja, päästään tuntuviin säästöihin energiakustannuksissa. Toisaalta tiloja voidaan myös valaista siten, että syntyy vaikutelma käytössä olevasta kiinteistöstä. Tällainen toiminto voi olla tarpeen esimerkiksi lomakaudella, jolloin koti tai toimipaikka on tyhjillään. Mahdollisuuksia on monia.

 

On yleisesti arvoitu, että älykkään ohjauksen myötä energiakustannuksissa säästöä tulee noin 10 – 30 % verran. Tämän lisäksi energiakustannukset vähenevät mm. ledilamppujen myötä. Ohjatun valaistuksen alkuinvestointi on yleensä hieman suurempi, mutta maksaa nopeasti itsensä takaisin niin kustannuksien kuin käyttökokemuksen kautta.

 

Kartoitus, suunnitelma, asennus ja ohjelmointi – kaikki yhdestä paikasta

 

Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat:


• valaisintilanteen kartoitus: valaisinjärjestelmän ja muutostarpeiden arviointi, valaisinjärjestelmän kuntoarvio, muutostöiden kustannukset
• säästölaskelma
• työn toteutuksen suunnitelma
• valaisimien valinta
• asennus ja ohjelmointi

 

Miksi valaisinjärjestelmä kannattaa uusia?


Valaisinjärjestelmän uusiminen kannattaa monestakin syystä. Ensimmäisenä tulee tietenkin turvallisuusasiat. Vaurioitunut ja kuormittunut sähköjärjestelmä on ikävä riski. Myös liian alhainen valoteho on turvallisuusasia. Kaikissa kohteissa tulisi varmistaa turvallinen käynti, mutta esimerkiksi työpaikoilla riittävä valoteho on erityisen tärkeää.

Kaikkia sähköjärjestelmiä kannattaa tarkastella säännöllisesti siten, että se vastaa nykyaikaisten laitteiden vaatimuksiin. Samalla kyse on yleensä energiatehokkuudesta, valaisinjärjestelmän uusimisella saavutat myös entistä energiatehokkaammat ratkaisut.

 

Pyydä tarjous sähköasennuksesta Turun alueelle!

 

LST Sähköpalvelun toteuttaa valaisintoiveesi mm. alueella Turku, Raisio, Naantali ja Kaarina. Kun toiveenasi on tavoittaa valaistukseen erikoistunut sähköliike, olethan meihin yhteydessä. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi ratkaisut mallilleen, millaisin aikatauluin ja kustannuksin.

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Olemme SoMessa:

Facebook Facebook