Turvallisuutta lisäävä palovaroitin Turusta

Jokaisesta kodista ja kiinteistöstä tulisi löytyä ajanmukainen ja varmasti toimiva palovaroitin. Palovaroitin pelastaa ihmishenkiä, joten sen oikea sijoittelu ja toimivuuden varmistus ovat äärimmäisen tärkeitä ja vastuullisia tehtäviä. LST Sähköpalvelu Oy on Tukesin auktorisoima paloilmoitinliike, jolta saat EFS Fire -paloilmoittimet sekä Telemic Oy:n palovaroittimet paloturvallisuusmääräysten mukaan asennettuina. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä palovaroitinjärjestelmien suunnittelussa ja asennuksessa niin Turussa kuin lähialueillakin. Panosta turvallisuuteesi ja ota yhteyttä!

Paloilmoitinjärjestelmä

Paloilmoitinjärjestelmän toiminta perustuu alkavan palon tunnistamiseen. Kun järjestelmä havaitsee jo alkuvaiheen savun, saavat ihmiset näin enemmän aikaa evakuointiin ja alkusammutuksen aloittamiseen ennen leimahdusta, lämpötilan nousua tai myrkyllisten savukaasujen voimakasta muodostumista. Turun Sähköpalvelu Oy on Honeywell Life Safety:n Eltek-paloilmoittimien Varsinais-Suomen valtuutettu aluepartneri. Honeywell Life Safety on maailman johtava paloilmoitinjärjestelmien tuottaja sekä palo- ja kaasuilmaisimissa.

Palovaroitinjärjestelmä

Palovaroitin reagoi ilmassa olevaan savuun, jolloin tapahtuu hälytys. LST Sähköpalvelulta saat erilaiset palovaroitinjärjestelmät, jotka ovat paristovapaita ja paloturvallisuusmääräykset täyttäviä. Palovaroitinjärjestelmän peruspaketti sisältää sähköverkkoon liitettävän, akkuvarmistetun keskusyksikön sekä kaksi lämpöilmaisinta. Palovaroittimet ovat olleet pääsääntöisesti paristokäyttöisiä, mutta uudet määräykset vaativat uudisasennukset tehtäväksi sähköverkkoon liitettyinä. Palovaroittimien asentaja, sähköurakointioikeudet omaava asennusliike, vastaa siitä että palovaroittimet asennetaan määrätyn asennusohjeen mukaisesti. Palovaroitin on pakollinen jokaisessa asuinhuoneistossa.

Hanki palovaroitin tai -ilmoitin luotettavalta ammattilaiselta

Kun haluat edistää paloturvallisuutta kotona tai työpaikalla, kannattaa kääntyä LST Sähköpalvelu Oy:n puoleen. Suunnittelemme ja asennamme juuri sinun kiinteistöösi sopivimman palovaroitinjärjestelmän turvallisuutesi maksimoimiseksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Olemme SoMessa:

Facebook Facebook